Stationaire units

Complete vrijstaande vacuüm units die bedoeld zijn om samen met één van onze verschillende filter afscheiders gebruikt te worden. De unit produceert onderdruk en luchtverplaatsing nodig voor het berekende materiaaltransport, aangedreven door een elektromotor of dieselmotor.

Al onze vacuüm- en filterunits voldoen aan alle gestelde hoge eisen in de industrie met betrekking tot rendement, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en onderhoud. We hebben een groot aantal verschillende modellen en capaciteiten (tot 160 kW) om te voldoen aan de vragen van klanten.

Alle stationaire hoog vacuüm-eenheden zijn ontworpen voor, en zullen altijd worden gebruikt, samen met een filterafscheider. Het opgezogen materiaal mag de vacuümunit niet bereiken, maar moet worden verzameld en gefilterd in een geschikt model van een filterafscheider, afhankelijk van het te vervoeren materiaal.

Het voordeel van deze afzonderlijke vacuümunit is dat deze kan worden gebruikt in combinatie met elk type filterscheider. De aansluiting op de filterafscheider gebeurt via een flexibele slang of een vaste stalen buis.

De unit wordt geleverd met een elektrisch paneel dat alle bedieningselementen voor start / stop en werking van de unit bevat, evenals bedieningselementen voor de geselecteerde filterscheider, bijv. filterreiniging, lossen product, enz.

Typische gebruikers

Fabrikanten van cement, kalk, gips, tegels, keramiek, chemicaliën, kunststoffen, meststoffen en aluminium. Gieterijen, staalfabrieken, steengroeven, mijnen, pulp- en papierindustrie, verbrandingsinstallaties, thermo-elektrische energiecentrales, aannemers , scheepswerven, schoonmaakbedrijven ….

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.