Werken bij Ralton – Vacatures

Ter versterking van onze Service-Afdeling zoeken wij een:

Service-Engineer (M/V)

Onze service-afdeling is het trotse visitekaartje van ons bedrijf!

Onze service-engineers streven er dagelijks naar om onze klanten te ontzorgen om de afzuig- en filterinstallaties in optimale conditie te houden.

Daarnaast is onze service-engineer “het visitekaartje” en ons ook wel het 1e aanspreekpunt van (vaste) relaties, hij komt (meestal) het meeste over de vloer bij onze klanten.

Daarnaast voert onze service-engineer in samenwerking met de sales-engineers NUL-metingen uit aan bestaande systemen om optimalisaties te kunnen adviseren op het moment dat een klant bijvoorbeeld een “niet Ralton installatie heeft staan” of een uitbreiding wilt op een bestaand systeem.

Eigenlijk kan je zeggen dat hij “de eerste adviseur ter plaatse is”.

Na een inwerkperiode, waarin training bij de diverse buitenlandse producten deel uit kunnen maken, zal de service engineer verantwoordelijk worden voor het uitvoeren van periodieke service-inspecties en kleine reparatie-, montage- en onderhandwerkzaamheden aan diverse industriële stof- en damp afzuiginstallaties die verspreid staan door heel Nederland en België bij onze klanten.

U krijgt hiervoor de beschikking over een volledig ingerichte en uitgeruste bestelwagen met mobiele telefoon. U rapporteert aan de servicemanager.

Voor nadere inlichtingen betreffende deze vacature kunt u contact opnemen met de heer L. de Hooge, telefoonnummer 078-6103133 of schriftelijk via e-mail info @ ralton. nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.