Centrale stofzuigsystemen

Reiniging en het verwijderen van proces gerelateerde vervuiling is een belangrijk industrieel onderwerp:

  • Negatieve impact op productie kwaliteit en omzet.
  • Het kan het verlies van waardevol eindproduct betekenen.
  • Het kan storingen aan productiemachines veroorzaken en reparatie en onderhoudswerkzaamheden intensiveren.
  • Het heeft een negatieve impact op de arbeidsomgeving en het bedrijfsimago, speciaal voor bedrijfsterreinen waar klanten en bezoekers toegang hebben.

Centrale stofzuig systemen en industriële hoog vacuümunits zijn de stofvrije oplossing voor reinigingswerkzaamheden, het transporteren en terugwinnen van productieafval. Ralton Engineering B.V. ontwerpt en levert een uitgebreide range van robuuste hoogwaardige producten die hun toepassing vinden in allerlei soorten producthandling projecten.

Ralton Engineering B.V. heeft de importeursrechten van de Zweedse producten van hoog vacuüm installaties en apparatuur DISAB.

De DISAB groep is 35 jaar geleden opgericht en heeft in de afgelopen jaren een unieke expertise opgebouwd in de vacuümtechniek en haar industriële toepassingen, voornamelijk in het opzuigen van droge en natte productie afval, reinigingswerkzaamheden, stof verwijdering en het terugwinnen van waardevolle materialen.  De DISAB industriële reinigingsmachines en industriële vacuüm units worden in vele soorten industrieën gebruikt waar de toepassingen een constante uitdaging zijn.

Al onze apparatuur en (complete) installaties worden begeleid door onze service organisatie inclusief reserve onderdelen, accessoires, training, service en onderhoud.