Mobiele units

Ralton Engineering B.V. ontwerpt stofzuigsystemen op basis van een uitgebreide range van hoogwaardige installaties en apparatuur die een oplossing bieden bij allerlei soorten product handling vraagstukken.

Eén van de belangrijkste succesfactoren bij het plannen van een reinigingssysteem is het hanteren van het verzamelde stof en materiaal. Om geen nieuwe problemen met stof en zwaar hijswerk in de gebouwen te creëren, is de optimale oplossing om de bestaande verwerkingssystemen van het bedrijf te gebruiken voor het transport en de afvoer van het verzamelde stof. Een vorkheftruck is normaal beschikbaar in alle industriële bedrijven, daarom kan een mobiele unit een flexibele keuze zijn.

Door de hoge (stof)zuigkracht en de grote opvangcapaciteit is de unit zeer nuttig in de meeste situaties van stofzuigen. Vanwege zijn flexibiliteit krijgt de unit toegang tot de meeste gebieden waar reiniging moet worden uitgevoerd zonder het gebruik van een vast leidingwerk of lange flexibele slangen.

Ralton Engineering B.V. heeft de importeurs rechten van de DISAB groep. De DISAB groep is ca. 35 jaar geleden opgericht en heeft in de afgelopen jaren een unieke expertise opgebouwd in de vacuümtechniek en haar industriële toepassingen, voornamelijk in het opzuigen van droge en natte productie afval, reinigingswerkzaamheden, stof verwijdering en het terugwinnen van waardevolle materialen.

Onze mobiele vacuümunits worden in vele soorten industrieën gebruikt waar de toepassingen een constante uitdaging zijn.

Onze mobiele industriële vacuüm units zijn onze heavy duty oplossing voor alle lokale reinigings vraagstukken.  De mobiele units zijn makkelijk te gebruiken, makkelijk verplaatsbaar, eenvoudiger inzetbaar voor de operators en misschien wel het aller belangrijkste; ze zijn “hufter proof”!

           

Al onze apparatuur en installaties worden begeleid door onze service organisatie inclusief reserve onderdelen, accessoires, training, service en onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze mobiele hoog vacuüm installaties, of wenst u een  afspraak bij u op het bedrijf met één van onze sales engineers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord!